ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Източник:Тraasgpu.com
Автор: Сара Науман

Какво трябва да знаете, преди да тръгнете
Най-старата професия в света е незаконна, но както в повечето страни проституцията в Китай процъфтява. Сравнително лесно е да се избягват дамите на нощта, ако знаете какво да търсите, но в някои, особено малки или локално управлявани хотели, това може да се превърне в неудобство, тъй като телефонът в стаята ви звъни в 11 часа, за да видите дали бихте искали “ масаж „. Ето част от информацията за това, как да избегнете подобно неудобство.
Избягване на приближаването
Дамите на нощта обикновено стоят наоколо, където знаят, че клиентите ще бъдат. Това включва барове, хотели и заведения за масаж . Вероятно не е нужно да се каже, но лесно може да разберете дали една жена наистина се интересува от вас или просто зарабатова.
Барове и клубове
Бяхме в някои клубове в Шанхай, където изглеждаше, че повечето жени вътре са „работещи“. Докато приятелката ми и аз танцувахме, нашите приятели бяха привлечени не само от жени, но и от мъже, които координираха работата за момичетата си. Обикновено върши работа само „не благодаря“. Но ако се чувствате застрашени или неприятно, просто излезте от заведението и продължете.
Хотели
Работни момичета се разхождат в барове или лежат на шезлонги в хотела. Това трудно се случва, ако се намирате в международен хотел, тъй като там достъпа е затруднен от властите.
В немеждународните хотели, особено в по-малките градове, проституцията е прикрита като работата в хотела. Например, „спа“ на място може просто да е покритие за вътрешни проститутки. Може да ви се обадят в късно вечерта в стаята. Обикновено питат дали бихте искали масаж.
Интересното е, че някои хотели са оборудвани за целта с масла, презервативи и специализирани „почистващи препарати“, които могат да се предлагат като част от удобствата в стаята. Обичайна практика е дами да чукат на вратите на бизнес пътниците с оферти за масажи, както и извинения като „Аз съм жадна, мога ли да получа чаша вода?“ Отново, обикновено просто „не, благодаря“ или „Съжалявам, не можете да влезете“ е достатъчно. Но ако стане грозно, обадете се на ръководството на хотела или на полицията.
Масаж и салони за красота
Вероятно има легитимен СПА център за всеки салон. Има някои наистина прекрасни масажни помещения от висок клас до евтини правени от слепи масажи. (Слепите хора традиционно са били призвани като масажисти.) И е срамно, че няма да преживеете правилен китайски масаж на краката от страх да не се приближите до грешното място. Обикновено, масажи или козметични салони, които дават повече от просто масажи или прически, са има голям брой млади жени, облечени в облекло, което не е подходящо за масаж или подстригване. Отново, ако се окажете случайно в ситуация, в която не искате да влезете, обикновено можете само да откажете каквото и да е обслужване и да напуснете.
Караоке барове и развлекателни клубове
Много бизнесмени са забавлявани от китайските си домакини.
Обичайно е да излизате вечер в караоке бар или клуб, където „дамите на ноща“ идват, за да се забавляват гостите. Гостите купуват напитки за момичетата, които се забавляват, пеейки или разговаряйки приятелски с мъжете. Често тези момичета могат да бъдат платени, за да придружават мъжете до хотелските си стаи. Ако се окажете в един от тези клубове, няма нищо лошо в него. Но ако искате да откажете подобни услуги. Това няма да се счита за грубо.
Бележки за тези нещастни жени
Мисля, че е ясно, че проституцията е тъжно и ужасно занятие. Важно е да запомните, че тези момичета вероятно не са се превърнали в проститутка по избор. Много от тях се продават или отвличат, а след това се принуждават да работят като проститутки. Често те идват в градовете от провинцията за обещания за достойни работни места като сервитьорки и след това нямат начин да се завърнат у дома, след като разберат какво се очаква от тях. Търсенето на момичета е, разбира се, съществена част от проблема. Никой никога няма да стигне до крайна проституция, но мисли много, ако дори обмисляте да се занимавате с този незаконен и рискован секс . Въпреки очевидните рискове за здравето, много вероятно е да се възползвате от момиче, което е принудено да се проституира и получава малко, ако има такова, от таксата, която плащате

Spread the love
Scroll to Top